Personale

Agnete

Alle dyr og deres ejere er velkomne hos mig, jeg hjælper gerne med både småt og stort.


Jeg er god til at lytte, og hjælper altid med at finde den rette behandling til netop dit kæledyr.


Jeg har flere års erfaring med at behandle og operere kæledyr og har også gennem en årrække fungeret som Vagtdyrlæge på Varde Dyrehospital. Desuden deltager jeg løbende i relevant efteruddannelse og kurser, så jeg kan holde mig fagligt opdateret og fortsat kan dygtiggøre mig. I kan trygt overlade jeres kæledyr til mig, for jeg skal nok passe rigtig godt på dem.


Jeg er gift med Anders Peter, sammen har vi en søn og den dejligste labrador, som i sommeren 2018 fik 8 skønne hvalpe, hvoraf den ene hvalp er flyttet til Grindsted for at bo hos en god familie.

Sahra

Som passioneret dyrlæge er min drivkraft at sikre dit dyrs sundhed, trivsel og velvære.

 

Jeg har siden 2013 arbejdet som smådyrsdyrlæge, og har dermed flere års erfaring i kirurgisk og medicinsk behandling af hunde og katte.  Tænder og mundhulesundhed er mit helt særlige interesseområde, som jeg brænder for. Jeg deltager løbende i relevant efteruddannelse, for at kunne dygtiggøre mig, forfine teknikker og blive opdateret på ny viden.

 

Jeg er gift med Jesper, og sammen har vi 2 børn. Vi bor på landet sammen med katten Bertram og en flok høns. 

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig og dit dyr på klinikken.

Birgitte

Som klinikkens veterinærsygeplejerske prioriterer jeg tid til omsorg for dit kæledyr, både ved daglig konsultation og under indlæggelse.


Min helt store passion er behandling med terapilaser og de mange anvendelsesområder.


Jeg har de sidste 15 år fungeret som rådgiver for dyrlæger og vet. sygeplejersker og også undervist i udlandet. Jeg opdaterer løbende min faglige viden ved deltagelse i kurser, så jeg fortsat kan bidrage til den bedste behandling af dit kæledyr.


Jeg er gift med Mogens, vi har to børn – Eline og Mathias. Vores familie består også af et hamster, en kat, en hest og hunden Nero, som også er at finde på klinikken engang imellem. Nero er en af Zivas hvalpe.

Kate

Jeg er startet på Grindsted Dyreklinik i marts 2019.

 

Mit særlige interesseområde er anæstesi (bedøvelse) hvor jeg har været heldig at dygtiggøre mig med lærerige kurser og erfaring fra et større dyrehospital. 

Jeg ser frem til at møde jer alle, enten i telefonen eller på klinikken

 

Privat bor jeg i Andrup, lidt uden for Esbjerg, med min mand Mads og vores tre børn. Vi er desuden heldige at have en brun labrador, et par katte, en fisk og høns på matriklen.

Helle

Jeg har været en del af Grindsted Dyreklinik i 28 år, er gift med Peder, har to voksne piger og bor på en nedlagt landejendom lidt udenfor Grindsted.


Min interesse og viden er især at rådgive vores klienter fra alt om foder - loppemidler, shampoo mm. Jeg har bl.a deltaget i flere kurser vedr. hunde- og katte foder og hvordan evt sygdomme kan lindres/afhjælpes med ændring af foderet.


”Jeg har altid tid til en lille hyggesnak over skranken”


Jeg har haft min sorte labradortæve Ziva med på klinikken siden hun var 8 uger og da hun havde hvalpe i 2016 var de også med på klinikken fra 3 ugers alderen.