Nytårsmedicin

Pas godt på dine firbenede venner på årets sidste aften

Julemåneden står for døren og med den følger naturligvis nytårsaften. Desværre er det en aften, som kan være både stressende og ubehagelig for vores kæledyr at komme igennem. Mange hunde, og sågar også katte, er utrygge ved de pludselige og høje lyde, som nytårsfyrværkeriet fører med sig.

Derfor har mange, både kæledyr og deres ejere, været glade for at kunne give både ikke medicinske tilskud og receptpligtige præparater mod nytårsangst. Desværre står vi dyrlæger i år overfor en ny udfordring, da de grundet stramninger i medicinlovgivningen er blevet begrænset i, hvilke præparater de har lov til at anvende til formålet.

For at arbejde indenfor lovens rammer, er vi derfor tvunget til gøre brug af færre præparater og tænke anderledes i deres behandling af nytårsangste kæledyr. Har man en hund eller kat, kan det derfor være en god idé allerede nu at lægge en plan for nytåret.

Det kan indebære lydtræning og -tilvænning i hjemmet, samt beroligende kosttilskud, som bør opstartes i god tid inden nytåret sætter ind – gerne en måneds tid før. Ved man allerede nu, at ens kæledyr er bange nytårsaften, er det grundet dette års nye regler, ekstra vigtigt at kontakte os i god tid, så vi sammen kan finde den bedste og mest effektive løsning for netop jer.

På denne måde sikrer vi den bedst mulige oplevelse for både Jer som ejer og Jeres kæledyr.

Link til brochure – det ikke medicinske præparat :

https://scanvet.dk/…/Jul-og-nytaar-med-Kalm-folder_web...